Podcast - NPO Radio 2 Collecteweek 2018
Tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek maakt Rob Stenders 24 uur per dag radio ten behoeve van de collecte voor KWF. Onderdeel van deze marathonuitzending zijn bijzondere radioprogramma's die eenmalig terugkeren op zender.

Afleveringen

Stenders en Van Inkel - Jeroen van Inkel

Rob Stenders en Jeroen van Inkel sluiten samen de Collecteweek af met hun legendarische show die voor het laatst in 1991 te horen was. .

De Steen en Been Show - Jack Spijkerman

Onzinnige telefoongesprekken en herinneringen aan de vroege radiocarrière van Rob Stenders, dat is deze speciale uitzending van De Steen en Been Show met Jack Spijkerman. .

MiddenInDeNachtRick - Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen vangt de uurtjes op als Rob Stenders even een tukje gaat doen. Midden in de nacht neemt hij het collecte-stokje en praat hij met de nachtbrakers van Nederland..

Lieve Paul - Paul de Leeuw en Paul van der Lugt

Liefdesproblemen van luisteraars live op de radio oplossen: dat was het concept van Lieve Paul in de jaren '80. Voor de Collecteweek nemen ze nog een keer samen plaats achter de microfoon..

Collectebonanza - Kees Jansma en Willem van Hanegem

Kees Jansma en Willem van Hanegem overleven in hun bijdrage voor de Collecteweek maar liefst 2 stroomstoringen. Ze draaien plaatjes voor de luisteraars maar natuurlijk wordt er onvermijdelijk en uitgebreid gesproken over voetbal..

Stenders Vroeg - Rob Stenders

Rob gaat zelf terug in de tijd en heeft het hele team erbij gehaald om nog één keer Stenders Vroeg te maken. Met o.a. Fred Siebelink en Margreet van Gils..

Vrouwen met Knoppen - Lex Harding

Lex Harding maakt al meer dan 50 jaar radio en zit dus boordevol verhalen. Over een blinde vrouw die hij uitlegde hoe een zonsondergang eruit zag. En over hoe het radiovak is veranderd..

Collectebonanza - Nico Dijkshoorn

Woordschilder Nico Dijkshoorn geeft ook acte de présence op de zolderkamer van Rob Stenders. Heb je hem wel eens horen zingen? En hij heeft natuurlijk ook een tas vol fantastische verhalen meegenomen voor de Collectebonanza die in het teken staat van de KWF collecte..

Collectebonanza - Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis

Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis kennen we natuurlijk van de Top 2000 a Gogo, maar voor de collecteweek waren ze ook zeker niet te beroerd om bij Rob Stenders de zolderkamer in te klimmen om geheel op eigen wijze onvergetelijke radio te maken. Met o.a. Danny Vera..