Naar homepage
Programma

Een 'echt' Knooppunt Kranenbarg

  1. Nieuwschevron right
  2. Een 'echt' Knooppunt Kranenbarg

Knooppunt Kranenbarg zond op zijn verjaardag uit vanuit een bus op weg naar Veldhoven, waar een echt 'Knooppunt Kranenbarg' onthuld werd!

Kranenbarg jarig

Knooppunt Kranenbarg bestaat tien jaar en dat zullen we vieren! Tijdens Tijd voor Twee hoorden we hoe de tourbus met het Kranenbarg team vertrok naar Veldhoven. Behalve de Kranenbargs zaten er een hoop trouwe luisteraars in die grote rode tourbus. Tijdens de Roodshow speeelden Bert Kranenbarg en de zijnen muziekbingo met Jan-Willem Roodbeen.

Van knooppunt naar Knooppunt

De bus reed van knooppunt naar knooppunt, op weg naar... Knooppunt Kranenbarg in Berts geboorteplaats Veldhoven! Op weg naar zijn eindbestemming deed de bus onder andere Knooppunt Waterberg en Knooppunt Paalgraven aan. Bekijk de gehele route.

Onthulling

Het laatste deel van de uitzending kwam vanaf Knooppunt Kranenbarg in Veldhoven, waar burgemeester Mikkers zelf het knooppunt onthulde.

Muziekfeestje

Een Radio 2 feestje is natuurlijk geen feestje zonder muziek: Groot Hart trad op, ook na de uitzending, en Racoon speelde een aantal nummers van hun nieuwe album Liverpool Rain! En dat alles onder de bezielende leiding van ceremoniemeester Harm Edens.

Bekijk het fotoboekje.

Voor meer info: http://knooppuntkranenbarg.ncrv.nl/

Knooppunt Kranenbarg
ma-vr
16:00 - 19:00

Ster advertentie
Ster advertentie