Programma

Suzanne Bosman en Mike Arntz presenteren De Keiharde Pödcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Suzanne Bosman en Mike Arntz presenteren De Keiharde Pödcast

De Keiharde Pödcast is de nieuwe naam van De Harde Bonanza podcast! Een Vandaag-presentatrice Suzanne Bosman en metalhead Mike Arntz serveren je elke vrijdag jouw broodnodige portie rock & metal.

Er was eens... De Harde Bonanza, een podcast waarin rock en metal de aandacht kreeg die het verdient. En nu is er De Keiharde Pödcast! In deze podcast, gepresenteerd door Suzanne Bosman en Mike Arntz, worden rock, metal en alle subgenres die deze muziek kent in de koperen ploert gezet.

Een platform voor rock en metal, door en voor de fans

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van De Keiharde Pödcast hoor je onder meer muziek van Messugah, Iron Maiden en het stoner ‘deux-pièces’ Flowers uit Amsterdam. Daarnaast zoemen er de laatste dagen geruchten rond over een mogelijk nieuw album van Savatage.

Verder bellen Suzanne en Mike met Frank te Riet van de band Cryptosis. De band heeft een nieuwe naam, een nieuw platenlabel, een nieuwe sound en een nieuw album, Bionic Swarm, dat op vrijdag 26 maart uitkomt. Frank vertelt ons er alles over en we draaien zijn favoriete track van het album Conjuring The Egoist.

Luister hieronder of in je favoriete podcast app naar de eerste aflevering van De Keiharde Podcast!

#1 - Keihard van start (S03) - De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie