Programma

Luister: Stenders Vroeg tijdens Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: Stenders Vroeg tijdens Collectebonanza

Tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek wordt er bijzondere radio gemaakt. Niet alleen op NPO Radio 2, maar ook op tijdens de Collectebonanza. Zo haalde Rob zijn eigen programma Stenders Vroeg weer terug, wat jarenlang (2000-2004) op 3FM de ochtendshow was.

Luister terug via de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast

Om deze uren niet verloren te laten gaan hebben we ze gebundeld in de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Alle afleveringen vind je hier op een rij.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie