Programma

Frank van ’t Hof loopt Nijmeegse Vierdaagse: 'Ik heb nog nooit zo snel gelopen'

foto: Chantal Koolhoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank van ’t Hof loopt Nijmeegse Vierdaagse: 'Ik heb nog nooit zo snel gelopen'

Frank van 't Hof loopt ook dit jaar weer mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Annemieke belt hem op in haar show om te vragen hoe het nu met hem gaat.

"Stiekem ben ik wel heel erg blij met het extra dagje vrij", vertelt Frank. "Het is toch wel weer behoorlijk heftig. Ik merk op de rechtervoet redelijk wat ontwikkeling van blaren." Wel gaat hij als een speer, want hij gaat voor 14.00 uur finishen op de eerste dag: "Ik heb 'm nog nooit zo snel gelopen." Tijdens zijn looptocht praat hij ook even met Ingrid. Ze loopt voor de derde keer mee met de Nijmeegse Vierdaagse en het gaat haar ook goed af: "Geen blaren en helemaal nergens last van."

Welk nummer hoort Frank veelvuldig in Nijmegen tijdens het lopen? Je hoort het hieronder:

Frank van ’t Hof loopt zich het vuur uit de sloffen

Nijmeegse Vierdaagse op NPO Radio 2

Ook Jan-Willem en Jeroen zetten vanaf woensdag hun beste beentje voor in Nijmegen. Van 6.00 tot 9.00 uur hoor je de NPO Radio 2 ochtendshow live vanaf de Vierdaagse. Al lopend brengen ze je op de hoogte van het laatste nieuws en nemen ze je mee in de onvervalste Vierdaagse sfeer. Om 9.00 uur geven ze de microfoon over aan Frank van 't Hof, die de rest van de dag meewandelt en in meerdere programma's op NPO Radio 2 verslag zal doen van het wandelfestijn.

Ster advertentie
Ster advertentie