Nieuws
BNNVARA

Jan-Willem Start Op! live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem Start Op! live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

Jan-Willem en Jeroen zetten vanaf woensdag hun beste beentje voor in Nijmegen. Van 6.00 tot 9.00 uur hoor je de NPO Radio 2 ochtendshow live vanaf de Vierdaagse.

Het begon ooit in 1909, met een idee van een militair. Die bedacht dat meerdere dagen wandelen goed zou zijn voor de conditie-opbouw en liep samen met 295 andere militairen voor het eerst de Vierdaagse. Niet wetende dat dit zo'n 110 jaar later uit zou groeien tot het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld. Voor de Vierdaagse, ook wel The Walk Of The Word, trekken zo'n 42.000 wandelaars morgen hun wandelschoenen aan. Om, een dag later dan gepland door de hitte, flink wat kilometers te verzetten.

Live vanaf de Vierdaagse

Onder die duizenden wandelaars, zijn ook radio-dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte. Tussen 6.00 en 9.00 uur presenteren zij hun ochtendshow Jan-Willem Start Op! live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse. Al lopend brengen ze je op de hoogte van het laatste nieuws en nemen ze je mee in de onvervalste Vierdaagse sfeer. Om 9.00 uur geven ze de microfoon over aan collega-dj Frank van 't Hof, die de rest van de dag meewandelt en in meerdere programma's op NPO Radio 2 verslag zal doen van het wandelfestijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie