Programma

Luister: Nico Dijkshoorn presenteert Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: Nico Dijkshoorn presenteert Collectebonanza

We kennen Nico Dijkshoorn onder meer als schrijver en huisdichter bij De Wereld Draait Door, maar ook als radio-DJ misstaat 'ie niet. Dinsdagavond 4 september stond 'ie tussen 18.00 en 20.00 uur achter de knoppen voor de NPO Radio 2 Collecteweek!

Luister terug via de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast

Nico Dijkshoorn, Rob Stenders en Caroline samen in een radiostudio, da's goud natuurlijk. Om deze uren niet verloren te laten gaan hebben we ze gebundeld in de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Alle afleveringen vind je hier op een rij.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie