Programma

Twee nieuwe Michael Jackson compilaties

  1. Nieuwschevron right
  2. Twee nieuwe Michael Jackson compilaties

De nalatenschap van Michael Jackson brengt twee enorme compilaties van de popicoon uit met 270 nummers in totaal.

The Indispensable Collection

De twee aparte compilaties bestaan uit een verzameling van volledige albums, demo’s, extra’s en live optredens en worden op iTunes uitgebracht. Volgens MTV zal de eerste compilatie The Indispensable Collection heten en voor 70 dollar beschikbaar zijn. Voor dat bedrag krijg je alle soloalbums van ‘The King of Pop’ die speciaal voor iTunes zijn gepolijst en het live-album Live at Wembley uit 1988.

The Ultimate Fan Extra's Collection

De tweede compilatie, die onder de noemer The Ultimate Fan Extra's Collection’ zal worden uitgebracht, zal een prijskaartje hebben van 80 dollar en bevat 162 nummers verzameld van voorgaande heruitgaven. Tevens zijn er demo’s, zeldzame nummers en alternatieve versies van bestaande nummers op de compilatie te vinden.

Immortal

Alsof dat nog niet genoeg was, bevat The Ultimate Fan Extra's Collection ook nog vijf verschillende versies van ‘Black Or White’, ‘Remember The Time’ en ‘One More Chance’, remixes van ‘Bad’ door de Nederlandse DJ en producer Afrojack en zowel de Franse als de Spaanse versies van ‘I Just Can’t Stop Loving You’. Tenslotte staan de soundtrack van de Immortal-toer en optredens met de Jackson-broertjes op het bomvolle schijfje.

Ster advertentie
Ster advertentie