Programma

Timur spreekt Anne in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur spreekt Anne in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur is deze week in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (AVL), het in kankeronderzoek en -behandeling gespecialiseerde ziekenhuis in Amsterdam. Hij gaat bij de patiënten langs voor een gesprek en natuurlijk mogen ze een nummer aanvragen.

Voor de eerste keer chemo

Anne spreekt Timur op het moment dat ze de eerste keer chemokuur krijgt van een zwaar en lang traject. "Je treft hier een maagdelijke kankerpatiënt aan", zo zegt ze zelf. Anne is daar bang voor en wil Gerry Rafferty horen met 'The Ark', want dat helpt haar tegen de angst.

Beluister hier het hele gesprek van Timur met Anne:

Alle gesprekken vanuit Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur heeft de hele week gesprekken gehad met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis die ook stuk voor stuk de moeite waard zijn. Luister ook naar:

SMS 'RADIO' NAAR 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO RADIO 2 COLLECTEWEEK

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaan Wouter & Frank op pad met de NPO Radio 2 Collectebus en gaat Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek.

Ster advertentie
Ster advertentie