STER Advertentie


Timur spreekt Peter in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis
NPO Radio 2 Collecteweek

05 september 2018 07:33

Timur is deze week in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (AVL), het in kankeronderzoek en -behandeling gespecialiseerde ziekenhuis in Amsterdam. Hij gaat bij de patiënten langs voor een gesprek en natuurlijk mogen ze een nummer aanvragen.


Doorwerken en lachen

Peter ligt elke maand in het AVL aan een immunoinfuus tegen huidkanker. Hij is een typische Rotterdammer: doorwerken en lachen! "Voor m'n gevoel ben ik helemaal gezond, maar dat is natuurlijk niet zo. We weten het, dus moeten we hier iedere drie weken naartoe. Niks doen is geen optie", zo vertelt 'ie.

Beluister hier het hele gesprek van Timur met Peter:

Timur spreekt Peter in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis


Alle gesprekken vanuit Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur heeft de hele week gesprekken gehad met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis die ook stuk voor stuk de moeite waard zijn. Luister ook naar: 

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.    

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties