Programma
KRO-NCRV

Boer Zoekt Vrouw-Cora geeft update over Koop

foto: KRONCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Boer Zoekt Vrouw-Cora geeft update over Koop

Afgelopen weekend nam Cora afscheid van de boerderij van boer Evert. Lang duurde haar verdriet niet, sterker nog: Cora besloot het een deurtje verderop te zoeken bij Koop, de broer van Evert. In Wout2Day geeft ze een update over hoe het nu met hen gaat.

Cora zorgt voor de grootste plottwist van het seizoen als ze na het afscheid met Evert aangeeft even aan te willen kloppen bij Koop, zijn broer. In Wout2Day vertelt ze: "Het was impulsief. Ik vond hem ook leuk, toen ik binnenkwam, had ik al gepraat met Koop. Hij begon gelijk een gesprek met me en hij stelde vragen."

Weinig romantiek

Het is het hoogtepunt van de aflevering, waar nog steeds weinig sprake is van romantiek. Rob haalde wederom zijn gitaar tevoorschijn en stelde iets persoonlijkere vragen aan zijn dames, Hans nam zijn twee dates mee op een gezellige wandeltocht, Jouke begint steeds meer te voelen voor beide dames en Janine en Sander voerden een goed gesprek mét afsluitende knuffel.

Hoe gaat het nu met Koop?

Het leek er even op dat Evert de eerste boer zou zijn die een schoonzus overhoudt aan Boer Zoekt Vrouw, maar Cora haalt ons snel uit die waan. "We hebben contact gehad, gebeld en geappt, maar we hebben toch besloten om niet verder te gaan", zegt ze tegen Wouter. "Je denkt het is leuk, maar dan ben je weer thuis en op afstand, kom je weer in je ritme, en dan ebt dat toch weer weg." Ze vond haar deelname niet altijd even makkelijk: "Je zit met nog twee vrouwen en er is toch een bepaalde concurrentie. Ik had een andere insteek; een romantisch plaatje van 'we gaan leuk met z'n vieren daar zitten en leuke dingen doen'. Maar er was best wel spanning en dat ging in mijn systeem zitten." Ze merkte al snel dat het gevoel voor Evert niet groeide. "Dan kan je er heel veel energie in gaan steken, maar dat heeft weinig zin."

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie