Programma
KRO-NCRV

Siliva zag vertrek BZV niet aankomen: 'Ik had het nog een kans willen geven'

foto: KRONCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Siliva zag vertrek BZV niet aankomen: 'Ik had het nog een kans willen geven'

In de nieuwste aflevering van Boer zoekt Vrouw komt voor drie boeren het eerste keuzemoment. Zo ook voor Rob, die afscheid neemt van Silvia. In Wout2Day blikt Wouter samen met Silvia terug op haar avontuur.

De eerste dagen van de logeerweek vliegen voorbij. Er ontstaan lichte kriebels, maar ook twijfels steken de kop op. In de nieuwe aflevering maken boerin Janine, boer Jouke en boer Rob hun eerste keuze.

Zo neemt Janine afscheid van Michiel, bij wie ze geen romantische klik voelt. Christiaan en Sander blijven over. De dames van Jouke willen alledrie graag blijven, maar het wordt voor Jouke toch iets te warm onder de voeten als blijkt dat Marion een duidelijke mening heeft. "Ze is toch wel een beetje te pittig voor mij", aldus Jouke. Exit Marion. Rob is na alle feedback vastberaden zijn vrouwen beter te leren kennen en stelt ze een diepe, persoonlijke vraag: "Wat vind je de voor- en nadelen van samenzijn met mij?". De teleurstelling is in de ogen van Wendy en Sonja af te lezen, maar bij Silvia keert het kriebeltje langzaam terug. Het is dan ook een verrassing dat Rob precies haar naar huis stuurt.

'Ik had het nog wel een kans willen geven'

Silvia zag het besluit zelf ook niet aankomen. "Dat was even slikken", vertelt ze in Wout2Day. "Nu ik terugkijk vind ik het prima, maar toen ik daar zat vond ik het heel jammer. Ik had het nog wel een kans willen geven." Wout vraagt zich af of Silvia niet heeft doorgehad dat Rob meer voor de andere vrouwen voelde. "Je bent natuurlijk niet bij die andere momenten, met de andere vrouwen een-op-een. Als Rob gecharmeerd is van een van de anderen, weet je dat niet." Hoe kijkt Silvia erop terug? "Het was een leuke ervaring, een leuk avontuur."

Met wie gaat Rob eindigen volgens Silvia? Luister hieronder het gesprek terug:

Silvia zag vertrek BZV niet aankomen

Video niet beschikbaar

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie