Wout2day
KRO-NCRV

Stefan blikt terug op dagdate bij Boer zoekt Vrouw: ‘Het kwam hard aan’

foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Stefan blikt terug op dagdate bij Boer zoekt Vrouw: ‘Het kwam hard aan’

In de nieuwste aflevering van Boer zoekt Vrouw was Stefan een van de mannen die met Janine mee op dagdate mocht. De boerin besloot hem uiteindelijk niet uit te nodigen voor de logeerweek. Stefan blikt bij Wout2day terug op zijn avontuur.

Nadat de boeren vorige week tijdens de speeddates slechts vijf minuten hadden om met hun briefschrijvers te praten, hadden ze deze week een hele dag. Iedere boer nodigde vijf speeddaters uit om op dagdate te gaan.

Het leverde een breed scala aan activiteiten op: Hans ging volksdansen, Rob liet karikaturen van zichzelf tekenen, Jouke en zijn dates kregen een cursus acrobatiek, Evert ging boogschieten en de mannen van Janine maakten een enorm houten hart. In die laatste groep zat Stefan, die hoopte op een connectie met de boerin.

‘De keus is aan haar’

Helaas voor Stefan koos Janine ervoor om hem niet uit te nodigen voor de logeerweek, en kwam zijn avontuur bij Boer zoekt Vrouw afgelopen weekend ten einde. Bij Wout2day blikt hij terug op zijn deelname. Ondanks de teleurstelling kijkt Stefan met een positief gevoel terug op de dagdate: “Ik vond het goed om te zien, het was een superleuke dag.”

“Ik had van tevoren bedacht dat ik wel even een momentje wilde pakken”, vervolgt Stefan over de uitzending, waarin hij Janine tijdens een onderonsje duidelijk maakte dat hij hoopte op een uitnodiging voor de logeerweek. Daar kreeg hij weinig respons op: “Ik kreeg sowieso niet zo heel veel hoogte van haar”, zegt Stefan, “Op dat moment denk je: ik heb het in ieder geval gezegd. De keus is aan haar.”

Maar die keus viel uiteindelijk dus niet op hem. “Het kwam hard aan”, vertelt Stefan. “Je komt daar toch om te proberen een ronde verder te gaan en om haar beter te leren kennen.”

Beluister het hele gesprek hieronder:

W2D: Stefan blikt terug op Boer zoekt Vrouw

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie