Programma

Geen karaoke, maar een ode van James Corden en Coldplay

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen karaoke, maar een ode van James Corden en Coldplay

Dit keer is het geen karaoke, maar een ode. Coldplay heeft James Corden uitgenodigd om samen 'Nothing Compares 2 U' te zingen.

Nerveus

Ietwat nerveus loopt James Corden het podium bij Coldplay op. 'Ik wist niet dat het zo groot was toen ik 'ja' zei', aldus James Corden. Al na de eerste gitaarklanken begint James Corden samen met Coldplay 'Nothing Compares 2 U' te zingen, als ode voor de in april overleden zanger Prince. Het publiek gaat uit zijn dak zodra James begint te zingen, maar al snel wordt het stil om naar deze speciale uitvoering te luisteren van 'Nothing Compares 2 U' te luisteren.

Happy Birthday

Het is ook nog eens de verjaardag van James Corden. Nadat de mannen zijn uitgezongen, verschijnt er een taart op het podium en wordt er 'Happy Birthday' gezongen door de band en het publiek voor de 38-jarige James.

Kijk hier hoe James Corden en Coldplay een ode brengen aan Prince:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Carpool Karaoke

In februari dit jaar doet James Corden een karaoke samen met Coldplay-zanger Chris Martin. Carpool Karaoke is een onderdeel van zijn programma 'The Late Night Show'. James zingt samen dan met artiesten op hun eigen nummers, zoals Red Hot Chili Peppers en Adele. Met Chris Martin zingt hij onder andere 'Adventure Of A Life Time', 'Yellow' en 'Viva La Vida'.

Kijk hier de Carpool Karaoke van James Corden en Chris Martin:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie