Programma

Bryan Adams gaat optreden voor 12.000 mensen

  1. Nieuwschevron right
  2. Bryan Adams gaat optreden voor 12.000 mensen

Bryan Adams gaat volgende maand optreden voor 12.000 man in Düsseldorf.

De Canadese rocker is geboekt als headliner voor de show genaamd Give Live A Chance. Dit optreden zal op 4 september zijn in het Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf. Hij zal zich aansluiten bij een line-up met onder meer Sarah Connor, Rea Garvey, The Bosshoss, Joris en Michael Mittermeier.

Adams deelde nieuws over de show op Instagram. "Ik ben uitgenodigd om op 4 september op te treden tijdens het eerste grote sociale afstandsconcert in Duitsland in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf", schreef hij. "Ik speel akoestisch. Helemaal alleen, zonder band."

Geen alcohol en 1,5 meter afstand

Ondanks dat de meeste landen ter wereld worstelen om liveshows weer op gang te krijgen vanwege het coronavirus, heeft de gezondheidsdienst van Düsseldorf de show goedgekeurd. Toch laat het blad Billboard weten dat sommige Duitse gezondheidsfunctionarissen er niet blij mee zijn.

Duitsland heeft alle grote evenementen in ieder geval tot en met oktober verboden, maar ze hebben ook uitzonderingen toegestaan als de evenementen aan strikte richtlijnen kunnen voldoen.Organisator Live Nation beweert dat alle toeschouwers voor Give Live A Chance 1,5 meter van elkaar verwijderd zullen zitten en dat ze de hele tijd dat ze binnen zijn maskers zullen moeten dragen. Alcohol is ook niet toegestaan in of rond het gebouw. Naar schatting zullen 12.000 mensen aanwezig zijn. De bezoekers hoeven geen COVID-19-tests te doen om binnen te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie