Programma

Nacht van de Vluchteling 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. Nacht van de Vluchteling 2016

Vanavond houdt NPO Radio 2 een nachtelijke marathonuitzending voor de Nacht van de Vluchteling. Vijf DJ's zetten zich deze nacht in voor Stichting Vluchteling en daar kunnen ze jouw hulp bij gebruiken.

Wandelmarathon

Vanavond (zaterdag 18 juni op zondag 19 juni) zet NPO Radio 2 zich in met een 12 uur lange radiomarathon voor de Nacht van de Vluchteling. Tijdens deze nacht zullen DJ's Henk van Steeg en Sander de Heer beiden verslag doen van de lopen van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem. Samen zetten zij zich in ter steunbetuiging voor ruim 60 miljoen mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking. Stefan Stasse belde alvast met Henk en Sander:

Live muziek

DJ's Jeroen Kijk in de Vegte, Jasper de Vries en Stefan Stasse houden je deze nacht live op de hoogte vanuit een mobiele studio in Den Haag. Bij hen schuiven gasten aan en treden er artiesten op zoals Yellow Grass, TenTemPiés, Jeangu Macrooy en vele anderen.

Steun en vraag een plaat aan

Deze nacht steun je Stichting Vluchteling met het aanvragen van een plaat. SMS het woord NACHT + titel en artiest naar 4333 en doneer automatisch 3 euro.

Op de site van Stichting Vluchteling lees je meer over hoe jij je steentje kan bijdragen aan de Nacht van de Vluchteling.

MIS NIKS! KIJK MEE VIA DE LIVESTREAM.

Nacht van de Vluchteling
Za. 18 juni op zo. 19 juni: 21.00 - 9.00 uur
DJ's: Stefan Stasse | Jeroen Kijk In De Vegte | Jasper de Vries
#NvdV16 #NPORadio2

Ster advertentie
Ster advertentie