Programma

Oma To is de leukste oma van Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Oma To is de leukste oma van Nederland

It's official: Oma To uit Houten is de leukste oma van Nederland! Zij won de Granny Award na een bloedstollende verkiezing.

De tweede editie van de Granny Award is gewonnen door Oma To uit Houten, ook wel bekend als Catharina Verweij! Zij neemt de prijs voor leukste oma van Nederland over van Oma Nel, die vorig jaar nog met de prijs naar huis ging.

Spannende verkiezing

Die lieve oma uit Houten won in een spannende verkiezing van Oma Willemien uit Doetinchem en Oma Roos uit Amsterdam. Stuk voor stuk top-oma's en daarom lag de uitslag ook ongelooflijk dicht bij elkaar. Toch wist Oma To nét iets meer stemmen binnen te slepen.

Altijd in voor een geintje

Bij de nominatie wist ze heel wat harten te veroveren. Haar kleinzoon Tim had haar aangemeld, omdat ze altijd voor hem klaar staat en altijd in is voor een geintje. Je kunt dus goed lachen met Oma To. Ook is ze niet vies van een feestje, want ze ging gewoon mee naar de Gay Pride.

>> Check hier hoe Oma To werd verrast met de nominatie door Frank van 't Hof

Oma To: gefeliciteerd!

Rest ons alleen maar om Oma To (en natuurlijk ook de andere genomineerden) te feliciteren. De tweede editie van de Granny Award heeft een fantastische winnaar!

Meer over de genomineerde oma's van 2018

Op 16, 17 en 18 april werden de genomineerde oma's traditiegetrouw verrast met dit heugelijke feit door Frank van 't Hof. Check hieronder hoe dit ging en lees meer over deze drie top-oma's.

>> Genomineerde 1: Oma To uit Houten
>> Genomineerde 2: Oma Willemien uit Doetinchem
>> Genomineerde 3: Oma Roos uit Amsterdam

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie