Oma To uit Houten is genomineerd voor de Granny Award 2018
Wát een leuke oma!

16 april 2018 08:28

Wie is de leukste oma van Nederland? Misschien wel Oma To, want dankzij kleinzoon Tim is ze genomineerd voor de Granny Award 2018.


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Gerard is weer op zoek naar de leukste oma van Nederland. Waar vorig jaar Oma Nel uit Baarn nog met de titel naar huis ging, is het in 2018 tijd voor een nieuwe winnares van de Granny Award. Er zijn namelijk nog heel veel leuke oma's in Nederland.

Oma To eerste genomineerde

Op maandag 16 april ging Frank van 't Hof naar het pittoreske Houten, want kleinzoon Tim Jongerius was ervan overtuigd dat zijn oma de allerleukste is. Iedereen in haar buurt noemt haar oma, ze heeft een lekker dik Uteregs accent, woont nog zelfstandig thuis en heeft een glansrol in Tims filmpjes op Instagram. Het is gewoon een enorme lieverd. Daarom heeft Catherina Verweij, ook wel bekend als Oma To, de nominatie voor de Granny Award 2018 dik verdiend! Dat wil niet zeggen dat zij zelf die nominatie zag aankomen!

Oma To genomineerd voor de Granny Award 2018 - misschien is ze wel de leukste oma van NL


Stemmen!

Vanaf woensdagochtend, direct nadat de derde genomineerde oma bekendgemaakt is, kun je stemmen op de finale van de Granny Award. Misschien wel op Oma To uit Houten. Of op een van de andere genomineerden. Mag ook!

>> Alles over de Granny Award 2018
Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Richelle Sanijs 18 april 2018 - 12:39 uur

Succes Oma xxx