Ekdom In De Ochtend

Oma Willemien uit Doetinchem maakt kans op de Granny Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Oma Willemien uit Doetinchem maakt kans op de Granny Award

Wordt oma Willemien uit Doetinchem de leukste oma van Nederland? Misschien! Ze heeft de nominatie voor de Granny Award 2018 op zak!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit jaar worden er drie top-oma's genomineerd voor de Granny Award. Op zich al een hele eer om bij de drie leukste oma's van Nederland te horen, maar vrijdag weten we wie de allerleukste is. Misschien is het wel Oma Willemien uit Doetinchem. Zij is namelijk de tweede nominee.

Altijd vrolijk, die Oma Willemien

Haar kleinkinderen Vianne en Hessel hadden haar met een klein beetje hulp van hun ouders aangemeld bij Gerard. Waarom? Omdat het gewoon een top-oma is. Ze kan fantastisch naaien, is gek op woordpuzzels (die ze altijd met opperste concentratie maakt), doet leuke spelletjes en is al-tijd vrolijk. Je kunt altijd lachen met Oma Willemien. Ook verzorgd ze vrijwillig "de oudjes" in het verzorgingshuis. Dus ze is nog fit ook!

Oma Willemien uit Doetinchem is genomineerd voor de Granny Award

Een dik verdiende nominatie voor de Oma uit het oosten dus! Frank verraste haar op dinsdagmorgen met Hessel en Vianne.

Stemmen!

Vanaf woensdagochtend, direct nadat de derde genomineerde oma bekendgemaakt is, kun je stemmen op de finale van de Granny Award. Misschien wel op Oma Willemien uit Doetinchem. Of op een van de andere genomineerden. Mag ook!

>> Alles over de Granny Award 2018

Ster advertentie
Ster advertentie