Programma

De beste berichten van luisteraars: Top 2000 Café en pleegouderschap

  1. Nieuwschevron right
  2. De beste berichten van luisteraars: Top 2000 Café en pleegouderschap

We krijgen elke week zoveel appjes binnen dat we ze onmogelijk allemaal kunnen beantwoorden. Daarom maken we elke week een selectie berichten die we hier direct maar van antwoord voorzien!

Worst op je autoruit?

Dat klopt Wilma, het begint weer flink koud te worden! Luisteraar Michael had in de ochtend ook al last van een euh... worst op zijn autoruit?

Kaartjes scoren voor het Top 2000 Café

De afgelopen weken kregen wij onzettend veel berichten met de vraag: 'Wanneer kan ik kaartjes voor het Top 2000 Café reserveren?'

Dat klopt Francis. Op het moment dat je dit appje stuurde was dit nog een geheim, maar we hebben goed nieuws...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yes! Vanaf 23 november kun je weer een plekje reserveren. Wil je weten hoe het precies werkt als je langskomen in het Top 2000 Café? Je leest het hier.

Pleegouders bij NPO Radio 2

Het was deze week de Week van de Pleegzorg. Onze eigen nieuwslezer Matijn Nijhuis is samen met zijn partner pleegouder. Tijdens Jan-Willem Start Op vertelde hij dat het pleegouderschap het mooiste is dat hem ooit is overkomen. Dat leverde heel wat mooie en lieve appjes op.

Luisteraar Klasien is scherp en meent ooit te hebben gehoord dat Gijs ook pleegouder is.

Dat klopt helemaal! Gijs is net als Matijn een trotse pleegouder. Wil je het hele gesprek met Matijn terugluisteren? Je vindt 't hier.

Kaartjes weggeven gaat fout...

O jee, waar zou Robin zo op reageren?!

Gijs Staverman mocht in zijn uitzending aankondigen dat de kaartjes voor het Top 2000 Café vanaf 23 november te reserveren zijn. Het leek hem een leuk idee om gelijk de eerste kaarten weg te geven. Aan luisteraar Diana is het de taak om tien punten te scoren in Beat The Minute. Dat lijkt makkelijk, maar de pechvogel ontdekt al snel dat meedoen aan een spelletje op de radio vaak moeilijker is dan het thuis lijkt...

Ster advertentie
Ster advertentie