Programma

Hoofd catering Sander: ‘In de afgelopen weken hebben we 44.000 maaltijden gemaakt'

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoofd catering Sander: ‘In de afgelopen weken hebben we 44.000 maaltijden gemaakt'

Hoe wordt de catering geregeld tijdens het Eurovisie Songfestival? Jeroen praat met hoofd catering Sander.

Sander is de afgelopen tijd druk bezig geweest om de catering te verzorgen, vooraf en tijdens het Eurovisie Songfestival. “Het is gekkenhuis. We moeten 800 man te eten geven. In totaal hebben we 44.000 maaltijden gemaakt in de afgelopen zes weken”, vertelt Sander. “Met de opbouw zijn we al begonnen. Over een week hebben we weer een afbouw. Dan zijn we zeven weken onderweg geweest.” Gelukkig heeft hij genoeg kunnen voorbereiden. “De afgelopen vijf maanden zijn we met vier man intensief hiermee bezig geweest. Dat gaat heel goed. De voorbereidingen waren top, dus we zijn best ontspannen”, vertelt hij.

Luister hieronder het hele interview terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie