Programma

Tv-tips Bert van der Veer

  1. Nieuwschevron right
  2. Tv-tips Bert van der Veer

Het nieuwe televisieseizoen begint deze week weer, dus programmamaker en tv-kenner Bert van der Veer tipt alvast enkele programma's die je moet zien.

Dance, Dance, Dance

In de ochtendshow De Heer Ontwaakt! vraagt Sander de Heer aan Bert van der Veer wat de moeite van het bekijken waard is op de buis. Hij tipt Dance, Dance, Dance, het nieuwe dansprogramma van RTL 4, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat. "Ik heb alleen nog maar de promo gezien, maar het ziet er echt waanzinnig uit", aldus Van der Veer.

Geen thuisblijvertje

Ook het programma Professor Nicolai en Dr. Beckand, het RTL-debuut van het duo Ruben Nicolai en Tijl Beckand, kan de goedkeuring van Van der Veer wegdragen. Al is hij wat terughoudend in zijn lof over de overstap van de ex-Lama's naar de commerciële televisiezender. "Het is wel een een vermakelijk programma, maar niet een thuisblijvertje. Maar goed, waar blijf je nog voor thuis?"

De eerste vijf minuten

Van der Veer heeft zijn twijfels over het modeprogramma van Gordon, genaamd Krijg De Kleren. "Ik ga de eerste vijf minuten kijken, alleen omdat Gordon zegt dat dit het mooiste programma is dat hij ooit gemaakt heeft. Daar moet je even getuige van zijn. Na een paar minuten weet je al hoe een programma in elkaar steekt. Laat ik me nou door Gordon aan het huilen brengen? Ik denk het het."

Ster advertentie
Ster advertentie