NPO Radio 2 Top 2000

Harry Styles verrast fans met live duet Stevie Nicks in 2019

foto: ANP
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Harry Styles verrast fans met live duet Stevie Nicks in 2019

Op de verjaardag van Harry Styles blikken we terug op een legendarisch optreden. Bij de viering van zijn tweede albumrelease in Los Angeles in 2019, verrast hij zijn fans met een bijzonder duet met niemand minder dan Stevie Nicks.

De Britse zanger komt voor zijn albumrelease van Fine Line speciaal naar The Forum in Los Angeles voor een exclusieve show, waar fans live kunnen genieten van de nieuwe plaat. Tijdens de toegift heeft de zanger echter nog meer in petto. Na het spelen van Sign Of The Times maakt hij een voorzichtige verwijzing naar een gastoptreden.

'Ze is een licht voor mij geweest'

"Het zou geen albumlancering zijn zonder deze jonge vrouw", zegt Harry. "Ze is een licht voor mij geweest en ik weet zeker dat ze dat voor ieder van jullie ook is geweest." Het publiek gaat los wanneer blijkt dat Stevie Nicks het podium opkomt. De twee omhelzen elkaar en de zangeres geeft Harry nog een kleine knipoog. Ze spelen de Fleetwood Mac-klassieker Landslide en vormen het om tot een prachtig duet. Twee jaar eerder zong hij tijdens zijn eerste albumrelease ook al een duet met Stevie Nicks. Later vertelt Stevie Nicks in een interview met Vogue over Harrys album Fine Line: "Ik schreef hem een brief: 'Dit is jouw Rumours, en dat moet je respecteren en koesteren, want dit soort platen komen soms maar een keer in je leven.'" Naast deze lovende woorden, zei ze natuurlijk ook toe op het duet.

Bekijk het optreden van Harry Styles en Stevie Nicks hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Harry Styles in de NPO Radio 2 Top 2000

Harry staat in 2023 welgeteld 9 keer in de lijst der lijsten, met onder andere As It Was op 196 en Watermelon Sugar op 777. Zijn hoogste notering is Sign Of The Times op plek 115.

Ster advertentie
Ster advertentie