Programma
BNNVARA

Een Tinderdate die niet weggaat en toegezongen worden door Danny de Munk: dít komt nooit meer goed

foto: Keke Keukelaar
  1. Nieuwschevron right
  2. Een Tinderdate die niet weggaat en toegezongen worden door Danny de Munk: dít komt nooit meer goed

Je staat wel eens op een punt in het leven waarop je denkt hoé gaat dit in vrédesnaam aflopen? Na die vraag vele malen te hebben gesteld aan hun gasten in de podcast ‘Dit komt nooit meer goed’, zijn schrijvers Malou Holshuijsen en Roos Schlikker nu zelf aan de beurt. In Spijkers met Koppen delen ze hun eigen leed.

Wanneer in je leven dacht je, dit komt nooit meer goed? Die vraag hebben Malou Holshuijsen en Roos Schlikker vaak aan hun gasten gesteld in hun podcast. Het voordeel: je komt erachter dat je nooit de enige bent die iets lulligs meemaakt. "Het is fascinerend waar mensen mee komen. Sommigen komen met kleine verhalen, maar dood en echtscheidingen komen ook voorbij", vertelt Roos.

Nu zijn de rollen omgedraaid en doen Malou en Roos een boekje open over zichzelf. "Meestal kan ik me goed verschuilen achter fictie. Over boeken kan ik dan zeggen, het is het personage, ik ben dat niet. Nu is dat niet zo, en dat vind ik spannend", zegt Malou.

Een Tinderdate en Danny de Munk

Een van de verhalen gaat over de Tinderdate van Malou. "Ik wilde seks, maar ik wilde niet dat ze bleven slapen. Ik vond een man met mooi haar, en een leuke kledingstijl en dacht, prima." Maar, in plaats van dat haar date naar huis ging, viel hij in slaap en bleek hij niet wakker te krijgen. "De volgende ochtend ben ik m'n huis uit gegaan, en heb ik in een koffietentje om de hoek zitten wachten tot hij wegging. Aan het begin van de middag zag ik hem de deur uitlopen, met gladgestreken haar, helemaal netjes. In huis bleek dat hij het er flink van had genomen. M'n tandenborstel stond op een andere plek en hij had lekker ontbeten."

Roos heeft ook nog een verhaal in hetzelfde genre. Na drie jaar beëindigde ze de relatie met haar toenmalige vriendje, die haar kleingeld vergokte en vreemd ging. "Hij was een beetje dramatisch. Op een avond ging de telefoon. En er begint een lage basstem te zingen. Het was Danny de Munk. Hij kende Danny blijkbaar, en had hem gevraagd om een lied voor me te zingen."

Meer van Spijkers met Koppen?

Volg Spijkers met Koppen op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie