Nieuws

Son Mieux pakt TopSong met catchy single Tell Me More

foto: Son Mieux
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux pakt TopSong met catchy single Tell Me More

De zegetocht van Son Mieux blijft voortduren. Ook nieuwe single Tell Me More was love at first sight: het nummer is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong!

2022 was het meest succesvolle jaar in het bestaan van Son Mieux tot nu toe, en de band is vastbesloten om te blijven pieken. Nadat de band uit Den Haag met singles als Multicolor en This Is The Moment geen popzaal of festivalweide stil liet staan, is er nu weer zo'n onweerstaanbare single: Tell Me More. Die viel uitstekend in de smaak bij de dj's van NPO Radio 2, die het nummer uitriepen tot de gloednieuwe TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Video niet beschikbaar

Grote shows in het vooruitzicht

Dat 2023 wederom een knallend jaar voor Son Mieux gaat worden, blijkt al uit de optredens die de band in het vooruitzicht heeft. Het optreden in de AFAS Live in november was zo snel uitverkocht, dat er meteen een tweede show aan vastgeplakt werd. Daarnaast brengt de tour, die onlangs begon, de band langs het hoofdpodium van Sziget in Boedapest en staat Son Mieux onder andere op Lowlands, Concert at SEA en de Zwarte Cross.

Het uiterst aanstekelijke Tell Me More, waarop frontman Camiel Meiresonne zijn zangpartijen over een heerlijke discogroove zingt, kan niet anders dan een hoogtepunt worden in die shows. De zanger geeft aan dat de inspiratie voor het nummer kwam door de momenten dat hij in een drukke tram zat en zich bedacht dat al zijn medepassagiers een interessant verhaal te vertellen hebben.

Beluister het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Tell Me More ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie