NPO Radio 2 TopSongs

HAEVN pakt NPO Radio 2 TopSong met Promise

foto: HAEVN
  1. Nieuwschevron right
  2. HAEVN pakt NPO Radio 2 TopSong met Promise

Aankomende week hoor je Promise van HAEVN extra vaak op NPO Radio 2. Het kippenvelnummer van Marijn en Jorrit is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

In 2015 slaan filmcomponist Jorrit Kleijnen en zanger Marijn van der Meer de handen ineen nadat ze worden gevraagd samen te werken aan hetzelfde project. De twee raken bevriend en besluiten dat ze voortaan samen verder gaan onder de naam HAEVN.

Het blijkt een gouden combinatie: de twee worden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, hun muziek wordt gebruikt voor onder andere de Netflix-serie Riverdale en automerken als Volvo en BMW en ze zijn te zien op verschillende grote podia. En inmiddels hebben ze ook al heel wat NPO Radio 2 TopSongs op hun naam staan, zoals Bright Lights, Mind Games, Kite in a Hurricane én hun samenwerking met Birdy Open Hearts.

Promise

In de zomer van 2022 brengt HAEVN de nieuwste EP Holy Ground uit. En nu is het duo alweer terug met nieuwe muziek. Promise is het allereerste nummer van HAEVNs aankomende album. En met die belofte scoren Kleijnen en Van der Meer deze week dus opnieuw de NPO Radio 2 TopSong. "Luister aandachtig, net zoals wij dat hebben gedaan bij het maken ervan, en laat ons weten hoe je je voelt", schrijft de band in een bericht op Facebook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Promise ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie