NPO Radio 2 TopSongs

Rag'n'Bone Man Scoort TopSong met What Do You Believe In?

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Rag'n'Bone Man Scoort TopSong met What Do You Believe In?

What Do You Believe In? van Rag'n'Bone Man hoor je aankomende week vaker op NPO Radio 2. Het nummer is uitgeroepen tot de NPO Radio 2 TopSong!

In 2016 maakt de wereld kennis met Rory Graham, beter bekend onder zijn artiestennaam Rag'n'Bone Man, dankzij zijn grote hit Human. Sindsdien heeft de Britse singer-songwriter zeker niet stilgezeten. Nadat hij in 2019 samen met Calvin Harris een hit scoort met Giant, slaan de zanger en de Schotse dj begin dit jaar opnieuw de handen ineen. Hun nieuwe single Lovers In A Past Life is aanstekelijke poptrack en bezorgt het duo dan ook opnieuw een notering in de Nederlandse hitlijsten.

What Do You Believe In?

Maar daar houdt het niet op. Rag'n'Bone Man lijkt 2024 in zijn agenda te hebben gezet als het jaar waarin hij zich eindelijk definitief ontdoet van zijn status als one-hit-wonder. Na Lovers In A Past Life brengt hij 23 mei zijn nieuwste single uit, What Do You Believe In? "Every mistake that I made was a friend of mine." Met deze track lijkt de zanger zijn veerkracht te onderstrepen, waarvoor hij deze week wordt beloond met de NPO Radio 2 TopSong.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve What Do You Believe In? ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie