Nieuws

Son Mieux pakt TopSong met catchy nieuwe single Multicolor

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux pakt TopSong met catchy nieuwe single Multicolor

Na 1992 en Can't Get Enough is het wederom raak voor Son Mieux. Het Haagse zevental heeft met de aanstekelijke nieuwe single Multicolor de NPO Radio 2 TopSong in de wacht gesleept.

Son Mieux heeft album The Mustard Seed nog geen half jaar geleden uitgebracht, en is nu alweer terug met een uiterst dansbare nieuwe single. Het onlangs verschenen Multicolor viel meteen in de smaak bij de dj's van NPO Radio 2, die de track uitriepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Bart Arens belde frontman Camiel Meiresonne vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! wakker om het goede nieuws te vertellen. De zanger, die ondanks flinke koorts de afgelopen avonden met de band op het podium stond, reageerde enthousiast: "Dat is fantastisch!" Beluister het hele gesprek hieronder:

Multicolor van Son Mieux is deze week NPO Radio 2 TopSong

Edison

De TopSong-uitverkiezing is niet de eerste prijs voor Son Mieux dit jaar. De Haagse formatie mocht in april een Edison in de categorie rock in ontvangst nemen voor The Mustard Seed. "Bijna ieder liedje op het album spoort aan tot bewegen", oordeelde de jury over de plaat.

In dezelfde maand bracht Son Mieux Multicolor uit. Voor die track dook de band in de studio met een bekend gezicht: Bas van Wageningen, bassist van DI-RECT. Beluister het nummer hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Multicolor of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie