Nieuws

Kijktip! Concertregistratie van 25 jaar De Dijk in Ahoy

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijktip! Concertregistratie van 25 jaar De Dijk in Ahoy

Op zaterdagavond zendt NPO 2 extra een concert van De Dijk uit 2006 uit. De band gaf het optreden om het 25-jarig bestaan te vieren.

Op 1 oktober 2006 streek De Dijk neer in het Rotterdamse Ahoy om het 25-jarig bestaan te vieren. Tijdens de show komen de grootste hits uit het oeuvre van de groep rond zanger Huub van der Lubbe voorbij, met onder andere Mag het Licht Uit, Dansen op de Vulkaan, Groot Hart en Als Ze Er Niet Is. NPO 2 extra zendt de concertregistratie op zaterdagavond uit.

Datum: zaterdag 2 oktober 2021
Tijd: 23:00 uur
Zender: NPO 2 extra

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

40-jarig jubileum

Vijftien jaar na de show in Ahoy staat De Dijk wederom stil bij een jubileum. Om te vieren dat de band veertig jaar in het vak zit, geeft De Dijk op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober optredens in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kan je er niet bij zijn? Dan is de concertregistratie op NPO 2 extra een mooi alternatief.

Als opwarmer voor die jubileumoptredens speelde de band op zaterdag 25 september in een leeg Ziggo Dome voor een groep Radio 2-luisteraars tijdens een speciale uitzending van Muziekcafé. Dat hele optreden is hier terug te kijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TopSong

Naast het jubileum heeft De Dijk deze week overigens nog iets te vieren: nieuwe single Merk Je Het Niet is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Het nummer is deze week extra vaak op de radio te horen.

Ster advertentie
Ster advertentie