Nieuws
BNNVARA

Touren door Europa heeft Duncan Laurence goed gedaan: 'Had het echt heel hard nodig'

foto: NPO Radio 2foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Touren door Europa heeft Duncan Laurence goed gedaan: 'Had het echt heel hard nodig'

Vlak voor kerst brengt Duncan Laurence een kerstsingle uit. Hij zong de NPO Radio 2 TopSong Wishes Come True live bij Jan-Willem Start Op in de show.

Een hitnotering in Amerika, een optreden op de Capitol Records Tower in LA en coach bij The Voice Kids België: 2021 was zonder twijfel een succesvol jaar voor Duncan Laurence. Dat Duncan zijn kennis door kan geven aan de jonge talenten van onze zuiderburen, is een droom die uitkomt. “Het was echt een wens, ik heb natuurlijk zelf ooit meegedaan aan The Voice of Holland dus het cirkeltje is nu wel behoorlijk rond,” vertelt Duncan in Jan-Willem Start Op. De kerst op de taart was voor Duncan zijn tour door Europa. Na al die lockdowns kon hij weer voor publiek spelen. “Eindelijk. Ik had het echt heel hard nodig. Alle consequenties die er ook mentaal voor je bij komen kijken, dat was voor mij best wel zwaar.”

Wishes Come True

Op de valreep van 2021 brengt Duncan Laurence nog even zijn allereerste kerstsingle uit. Met Wishes Come Ture wist hij meteen de NPO Radio 2 TopSong status te bemachtigen. “Vanaf kleins af aan hou ik van Kerstmis door de lichtjes, cadeaus en het eten,” vertelt Duncan op zijn Instagram. Nu hij ouder is gaat het kerstfeest hem meer om de tijd die je met geliefden doorbrengt, niet zozeer om de materialistische dingen. “Het is moeilijk om meer te wensen wanneer ik mijn geliefden om mij heen heb.”

Bekijk zijn optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie