Nieuws
BNNVARA

Jan-Willem haalt verhaal bij recensent: nieuwe album Elton John krijgt één ster?!

foto: Bullet-Rayfoto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem haalt verhaal bij recensent: nieuwe album Elton John krijgt één ster?!

Het nieuwe album van Elton John komt vrijdag pas uit, maar heeft nu al een vernietigende recensie te pakken. Jan-Willem besluit in de ochtendshow verhaal te halen bij de schrijver.

Elton Johns nieuwe album The Lockdown Sessions kan op weinig lovende woorden rekenen van AD muziekrecensent Alexander van Eenennaam. In de krant noemt hij het een 'draak van een album' en geeft hij het slechts één ster. "Ik kan het helaas niet anders maken", vertelt Alexander. "Ik zou het graag willen, maar het is echt niet zo goed."

'Muzikale ratjetoe'

Voor Jan-Willem was deze recensie een spoiler, want hij had zich op dit nieuwe album verheugd. "Ik ben ook geen tegenstander van Elton John", legt Alexander uit. "Zijn laatste concert in de Ziggo Dome heb ik vijf sterren gegeven, dat was echt heel erg goed. Alleen dit... Ja. Dit is echt heel slecht. Het is een soort muzikale ratjetoe van allemaal stijlen door elkaar. Als je een album maakt, moet het een samenhang hebben. En dat is hier totaal niet. Het zijn allemaal andere nummers, andere stijlen, er zit geen lijn in. De liedjes zelf zijn ook helemaal niet goed, ze beklijven niet."

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Nieuwe album Elton John krijgt één ster?! Jan-Willem haalt verhaal bij recensent Alexander!

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie