Nieuws
BNNVARA

HAEVN speelt betoverende live versie van ex-TopSong Open Hearts

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. HAEVN speelt betoverende live versie van ex-TopSong Open Hearts

HAEVN stond vanochtend op de bühne van Jan-Willem Start Op om hun ex-TopSong Open Hearts live te spelen.

HAEVN maakte deze single samen met de Britse zangeres Birdy, die je ongetwijfeld zult kennen van haar single Skinny Love. Birdy kon helaas niet bij het optreden in de ochtendshow zijn, maar vertelt Jan-Willem en Jeroen telefonisch het fijne over de samenwerking. “We hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet, geloof ik. We werken met dezelfde producer en hij liet mij kennis maken met zijn muziek en ik vond het zo mooi.” Tijdens een reis naar Amsterdam hebben Birdy en HAEVN al samengewerkt aan een nummer, maar deze is nooit afgemaakt. “Onze stijlen werken goed samen en ik heb altijd al gedacht dat we ooit samen iets zouden maken,” vertelt Birdy.

Bekende reclame

De commercial was uiteindelijk de aanleiding om het nummer af te maken. Van dat nummer is namelijk een deel gebruikt voor hun nieuwe single Open Hearts. “In één keer kwam alles samen en toen dachten we: ja we moeten dit gewoon afmaken,” zegt HAEVN zanger Marijn.

Bekijk hieronder het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie