Nieuws

Thiandra en Menno gaan trouwen tijdens 100 uur voor KWF

foto: Hofleverancier van de Liefdefoto: Hofleverancier van de Liefde
  1. Nieuwschevron right
  2. Thiandra en Menno gaan trouwen tijdens 100 uur voor KWF

Een onvergetelijke dag voor Thiandra en Menno: het stel stapt tijdens 100 uur voor KWF in het huwelijksbootje. Aan het huwelijk, dat plaatsvindt bij het vakantiepark in Drenthe waar Radio 2 deze week uitzendt, ging een indrukwekkend verzoek van Thiandra vooraf.

Thiandra werd vorig jaar al ten huwelijk gevraagd door haar vriend Menno. "We waren een jaar verloofd, maar door corona moesten we het sowieso uitstellen. Menno kon met corona ook een tijdje niet werken en sparen zat er ook niet echt in voor de bruiloft." In eerste instantie zat er dan ook geen druk op. Totdat haar vader de diagnose kanker kreeg. "Na een traject wat wel goed was, waren er toch uitzaaiingen gevonden", legt ze uit.

Gezonde spanning

Op de grote dag leeft Thiandra met gezonde spanning toe naar de bruiloft. In gesprek met Wouter van der Goes en Frank van 't Hof geeft de aanstaande bruid aan hoe bijzonder het is om toch in het bijzijn van haar vader te kunnen trouwen.

"Hij was allereerst heel blij dat we gingen trouwen", vertelt Thiandra. "Al is het voor hem ook dubbel, gezien zijn diagnose. Maar hij vindt het natuurlijk super." Tijdens de ceremonie wordt Thiandra door haar vader weggegeven.

Naar het altaar brengen

Thiandra reageerde op de oproep in Hofleverancier van de Liefde: "Zodat we op korte termijn toch kunnen trouwen, zodat mijn vader er wel bij kan zijn en hij de bruiloft kan meemaken." Korte termijn gaat het zeker worden, want Thiandra en Menno kunnen a.s. donderdag elkaar het ja-woord geven tijdens 100 uur voor KWF. Krijgt haar vader een bijzondere rol tijdens de bruiloft? "Ja. Hij mag mij naar voren brengen. Naar het altaar."

Alles is snel in gang gezet voor de bruiloft. Zo hebben ze in de week voor 100 uur voor KWF allebei hun vrijgezellenfeest gehad, is er een pak en een jurk uitgezocht en hebben ze de locatie bezocht waar het allemaal gaat gebeuren. Hoe was dit allemaal voor ze?

Luister het fragment hieronder terug:

Hofleverancier van de Liefde

Je hoort Hofleverancier van de Liefde iedere zondag tussen 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie