Nieuws

Een speciale Vaderdag verrassing voor luisteraar Jaap

Vandaag staat Hofleverancier van de Liefde natuurlijk helemaal in het teken van Vaderdag. Luisteraar Mark zet daarom zijn vader in het zonnetje.

Verras jouw vader op Vaderdag!

Zondag 20 juni is het weer Vaderdag! Wil jij jouw vader eens in het zonnetje zetten? Of hem verrassen met een leuk cadeau? Geef je vader dan op voor Hofleverancier van de Liefde!

Een liefdevolle verrassing want Trees en Martin zijn al 55 jaar bij elkaar

Trees wil haar man Martin heel graag verrassen omdat ze al 55 jaar bij elkaar zijn en hij haar altijd verrast. Dus trekt Trees de stoute schoenen aan en zet zij hem eens in he zonnetje.

Verras jouw geliefde met Valentijnsdag in Hofleverancier van de Liefde❤️

Welke vrouw in jouw omgeving wil je laten weten dat ze heel bijzonder is? Welke man moet je nu écht eens vertellen dat je van hem houdt?

Emotionele verrassing voor vader 'Lo' die al heel lang in zelfisolatie zit

De vader van Eric en Rob zit vanwege zijn hoge leeftijd al heel lang in zelfisolatie. Hierdoor heeft hij helemaal niet zijn verjaardag kunnen vieren en heeft hij ook zijn vriendin al een hele poos niet gezien.

Een bijzonder cadeau voor pleegmoeder Liesbeth in Hofleverancier van de Liefde

Acht jaar geleden nam Liesbeth Marlon in huis als haar pleegdochter. Dat was niet altijd even makkelijk want Marlon was depressief en had daarom last van veel ups en downs. Maar in de downs wist Liesbeth haar er altijd doorheen te slepen en stond ze voor haar klaar. Marlon is haar pleegmoeder hier zo dankbaar voor dat zij haar graag een bijzonder cadeautje wil geven! ❤️

Een hele bijzondere trouwdag!

Wat een SUPER bijzondere verrassing was dit. Deze week verrasste ik Ivo en Jeanine op de dag dat ze gingen trouwen. Het was een dag met een lach en een traan. Jeanine en Ivo, heel veel geluk samen! ❤️

Jan krijgt een eigen Top 2000 café!

Jan is groot Top 2000 fan, alleen doordat hij bakker is kan hij nooit aanwezig zijn in het Top 2000 café. Hij staat rond die tijd van het jaar de hele dag oliebollen te bakken. Maarrr als hij niet naar het café kan komen, halen we het café toch naar hem toe?

Huwelijksjubileum kan helaas niet doorgaan

Sandra en René hadden een droomreis gepland voor hun 25-jarige huwelijksjubileum. Deze kon uiteraard niet doorgaan, dus zocht Sandra naar een alternatief om het alsnog te kunnen vieren. Daarom schakelde ze de hulp van de Hofleverancier in! ❤️

Linda's Liefdesbrieven

FACEBOOK

Laatste uitzending

Beluister nu de laatste uitzending

zondag 25 juli 2021
12:00 - 14:00