Nieuws

George Ezra pakt TopSong met Anyone For You

foto: Sony Music
  1. Nieuwschevron right
  2. George Ezra pakt TopSong met Anyone For You

De nieuwe single van George Ezra is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Je hoort Anyone For You de komende week extra vaak!

Met het eerste voorproefje van Gold Rush Kid, zijn langverwachte derde album, heeft George Ezra de nieuwe NPO Radio 2 TopSong te pakken. De track heeft de vertrouwde elementen van de Britse songwriter, zoals zijn kenmerkende diepe stem en een makkelijk meezingbaar refrein. Sluit je ogen, en je hoort Anyone For You over een festivalweide schallen.

Bart Arens maakte de nieuwe TopSong vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Kom maar op met de lente: Anyone For You van George Ezra is de nieuwe TopSong

Gold Rush Kid

George Ezra scoorde in de nasleep van zijn optreden op Eurosonic in 2014 een enorme hit met Budapest, de single die afkomstig was van zijn debuutalbum Wanted on Voyage. Vier jaar later deed de Brit dat nog eens dunnetjes over, door met Shotgun nog succesvoller te zijn.

Inmiddels zijn we weer vier jaar verder, en maakt Ezra zich op voor de release van Gold Rush Kid, zijn derde album. De plaat, waarvan Anyone For You de eerste single is, zal op 10 juni verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Anyone For You of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie