Nieuws

Davina Michelle pakt TopSong op releasedag single Dating the Devil

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle pakt TopSong op releasedag single Dating the Devil

De nieuwe single van Davina Michelle is meteen in de smaak gevallen bij de dj's van NPO Radio 2. Op de dag dat Dating the Devil verschijnt, is het nummer uitgeroepen tot TopSong.

Met Dating the Devil scoort Davina Michelle alweer haar tweede TopSong van het jaar. In januari viel single Heartbeat al goed in de smaak bij de dj's van NPO Radio 2, en dat geldt ook voor haar gloednieuwe nummer Dating the Devil.

De zangeres presenteerde het nieuwe nummer vrijdag in de ochtendshow bij Wouter van der Goes en Frank van 't Hof. "Ik vind het leuk om een beetje de hoekjes van de popmuziek op te zoeken", vertelt Davina over Dating the Devil. "Maar een dag als deze is altijd heel spannend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ongelooflijk verleidelijk'

"Dating the Devil gaat over hoe iets dat slecht voor je is ook ongelooflijk verleidelijk kan zijn", vertelt Davina over de betekenis van haar nieuwe single. "Ik heb dat nu in het jasje gegoten van een slechte vent, maar het geldt natuurlijk voor heel veel dingen. Dingen die minder goed zijn, zijn spannend en kunnen je lokken."

De release van Dating the Devil komt na een met festivals gevulde zomer voor Davina, die in het najaar op clubtour gaat. "We begonnen eerst met vier zalen aankondigen, want ik had geen idee wat ik kon verwachten", vertelt de zangeres over de concertreeks. "Maar dat ging als een trein, dus konden we er nog vier bovenop plakken. Er zijn nu alleen nog maar kaarten voor Tilburg."

Bekijk het volledige gesprek met Davina Michelle hieronder:

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Dating the Devil ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie