NPO Radio 2 TopSongs

Jack Jarryd scoort eerste NPO Radio 2 TopSong met Still Love

foto: Jack Jarryd
  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Jarryd scoort eerste NPO Radio 2 TopSong met Still Love

De nieuwste single van Jack Jarryd is uitgeroepen tot TopSong! Je hoort Still Love de komende week extra vaak op NPO Radio 2.

Jack Jarryd begint zijn muziekcarrière dankzij niemand minder dan Phil Collins. Als de jonge Jack de Tarzan soundtrack hoort, met daarin natuurlijk de drums van de poplegende, weet de 6-jarige meteen: 'Ik ga drummer worden.'

Still Love

Net zoals Phil Collins heeft Jarryd zijn muzikale pallet inmiddels uitgebreid. Als de muzikant op 12-jarige leeftijd met zijn allereerste band wil meedoen met een talentenjacht, zit de groep verlegen om een zanger. Jack kent als enige bandlid de tekst van Money For Nothing uit zijn hoofd en wordt daarom naar voren geschoven als nieuwe frontman.

Jarryds zangcarrière heeft sindsdien een vlucht genomen. Begin maart komt zijn nieuwste single uit, Still Love. Het nummer draait om 'vechten voor de liefde' en vertelt het verhaal van twee ex-geliefden die terugblikken op hun relatie.

Jack Jarryd live

Begin deze maand was Jack Jarryd te gast in Muziekcafé, waar hij zijn TopSong ten gehore bracht. Luister het optreden hieronder terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Still Love ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie