Artiest

Davina Michelle

  1. Artiestenchevron right
  2. Davina Michelle
Davina zet haar eerste stappen naar bekendheid in het tv-programma Idols. Ze strandt voor de liveshows en start in 2017 een eigen YouTube-kanaal.

 

P!nk

Op YouTube uploadt ze wekelijks een Engelstalige cover, met als grootste succes haar vertolking van P!nks 'What About Us'. P!nk zelf krijgt de video ook te zien en looft in een interview het talent van de Rotterdamse: "Dit is beter dan ik zelf ooit zal klinken."

Duurt Te Lang

Met dat grote compliment op zak doet Michelle dit najaar mee aan het tv-programma Beste Zangers. Daar zingt de veelzijdige zangeres een cover van Glen Farias 'Duurt Te Lang'. Dat nummer schrijft de Amsterdamse muzikant in 2013 over de dagelijkse sleur in zijn huwelijk. Davina weet het liedje eigen te maken en vanaf de eerste noten zijn haar muzikale collega's zichtbaar ontroerd. De cover is catchy, raak en werd zelfs TopSong op NPO Radio 2!

Succes

Daarna gaat het alleen maar bergopwaarts met haar carrière: ze staat op Pinkpop, stond in een volle Kuip in het voorprogramma van Marco Borsato, wint een Edison Pop Award voor beste nieuwe artiest, staat in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag en ondertussen brengt ze ook nog nieuwe muziek uit.