Nieuws

Take A Chance van SERA uitgeroepen tot TopSong

foto: SetVexy
  1. Nieuwschevron right
  2. Take A Chance van SERA uitgeroepen tot TopSong

Justin Bieber was al overtuigd van het talent van SERA, en nu is NPO Radio 2 ook overstag. Take A Chance, de nieuwe single van de zangeres, is uitgeroepen tot TopSong!

Hoewel Take A Chance pas de tweede single van SERA is, heeft de zangeres uit Sliedrecht al een grote schare fans opgebouwd. Na viral te gaan met haar covers van Dua Lipa en Meghan Trainor, debuteerde ze in de afgelopen zomer met debuutsingle Only Us, die al zo'n vijf miljoen streams heeft. Ook opvolger Take A Chance valt in de smaak en is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws tijdens Aan De Slag! bekend. "Dat is toch fantastisch! Wat een goed begin van het nieuwe jaar", reageerde de zangeres enthousiast. Beluister het hele gesprek hieronder.

SERA begint het nieuwe jaar goed: Take A Chance is NPO Radio 2 TopSong

Justin Bieber en Cristiano Ronaldo

Onder de fans van Sera vinden we enorme sterren. Zo begon Justin Bieber de zangeres te volgen op Instagram, en zong hij plotseling een nummer met haar mee tijdens een livesessie. Daarnaast werd SERA in 2020 uitgenodigd in Turijn om op te treden op het verjaardagsfeest van Cristiano Ronaldo.

Eerder deze week vertelde de zangeres bij Jan-Willem Start Op over die ervaringen, én presenteerde ze Take A Chance met een energieke live-versie. Bekijk het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Take A Chance of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie