Nieuws
BNNVARA

Songfestival? TopSong? Jan-Willem en Jeroen stellen je voor aan aanstormend talent Sera

foto: SetVexy
  1. Nieuwschevron right
  2. Songfestival? TopSong? Jan-Willem en Jeroen stellen je voor aan aanstormend talent Sera

Ze trad op bij de verjaardag van Cristiano Ronaldo en zong een duet en Justin Bieber. In Jan-Willem Start Op stellen we je voor aan aanstormend talent Sera.

Het begon voor de 27-jarige Sliedrechtse Sera de Bruin allemaal met één zangfilmpje op Instagram. Die viel erg goed in de smaak en voor ze het wist ging ze in 2020 viral met covers van popsterren als Dua Lipa en Meghan Trainor. Haar online succes leverde haar al heel wat bizarre situaties op. Zo werd ze uitgenodigd om op de verjaardag van Cristiano Ronaldo te zingen en volgde Justin Bieber haar ineens op Instagram. “Ik werd echt knettergek", vertelt Sera. Maar het bleef niet alleen bij een volgverzoek. “Op een gegeven moment was ik lekker aan het live gaan op mijn eigen account en Justin Bieber besloot om lekker een liedje met mij te zingen. Dat was heel bijzonder.”

Songfestival

Na talloze covers besloot Sera vorig jaar dat het tijd was om haar muzikale carrière nog een tandje bij te zetten. Halverwege juli bracht ze haar debuutsingle Only Us uit, die al zo'n 5 miljoen streams heeft. Haar tweede single is inmiddels ook een feit, deze zong ze vanochtend live in Jan-Willem Start Op en maakte veel indruk. Ook op Jan-Willem en Jeroen. Ze vinden de single niet alleen TopSong-potentie hebben. "De energie en de vrolijkheid. Ik had meteen zoiets van... we moeten haar naar het Songfestival sturen", reageert Jeroen enthousiast. Of dat iets voor Sera zou zijn? "Weet ik niet. Songfestival kijk ik wel, maar weet je... Ik moet nog een beetje beginnen man. Op zo'n groot podium nu al staan?!"

Bekijk haar optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie