Nieuws
BNNVARA

Grace Jones versierde Jeroen Kijk in de Vegte in de GelreDome

foto: ANP / BNNVARAfoto: ANP / BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Grace Jones versierde Jeroen Kijk in de Vegte in de GelreDome

Jan-Willem en Jeroen testen de kennis van luisteraars op de Instagram van NPO Radio 2. Ze vertellen beide een sterk verhaal uit hun radiocarrière. Eén klopt en één is onzin, maar welke?

De NPO Radio 2 dj's zijn niet alleen dol op artiesten, sóms zijn artiesten ook dol op hen. In aflevering 2 van deze serie vol sterke verhalen testen Jan-Willem en Jeroen je intuïtie. Ze vertellen over twee amoureuze situaties die zó opmerkelijk zijn, dat ze haast niet waar lijken. Maar: welk verhaal is waar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het verhaal dat klopt? Dat is het sterke verhaal van Jeroen. Eind jaren '90 mocht hij Grace Jones interviewen tijdens een concert in de GelreDome. Ergens in een kleedkamer onder de tribune vond het voorval plaats. "Iedereen was heel erg geïntimideerd door haar", vertelt Jeroen. Grace Jones had namelijk nogal een reputatie opgebouwd dat ze heel fel kon zijn en tijdens interviews zomaar kon ontploffen. "Gijs was daar onder andere ook bij, maar die durfde niet." Terwijl Jeroen de kleedkamer had Grace Jones al het één en ander gedronken. "Ze zag het helemaal zitten en ze wilde heel graag uit. "En ik dacht: 'Nou dat gaan we maar niet doen.' En bovendien, je moet ook nog optreden schat", lacht Jeroen.

Bekijk hieronder het hele verhaal:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie