Nieuws

BLØF kondigt najaarstour aan

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF kondigt najaarstour aan

BLØF gaat dit najaar weer op tour. De Zeeuwse band zal tien shows door heel het land geven, waaronder in Paradiso, Tivoli en 013.

Begin 2020 ging BLØF voor het laatst op tournee. De Nederlandse poprockband zou in 23 theaters door heel het land spelen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Daardoor moest BLØF de tour na vijf shows al afblazen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Concert at HOME

Ook Concert At SEA, het zomerse festival dat BLØF jaarlijks organiseert, moest vanwege de coronacrisis worden afgeblazen. In plaats daarvan vond Concert at HOME plaats, waarbij onder anderen BLØF, Suzan en Freek en Douwe Bob optraden. Bekijk de livesessie van Doe Het Dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Polaroids_01

Eerder dit jaar bracht BLØF hun nieuwe EP Polaroids_01 uit met onder andere Doe Het Dan en Horizon. Dat laatste nummer gaat over het gemis van liveshows. "Zo lang niet live voor publiek spelen valt ons zwaar", schrijft de band op hun website over Horizon. "Maar we blijven positief en we blijven doorgaan. Dit gevoel van hoop en verwachting willen we samen met jullie vasthouden."

BLØF in de Top 2000

BLØF staat in 2020 19 keer in de NPO Radio 2 Top 2000. Zoutelande is met positie 71 de hoogste notering van de band.

Ster advertentie
Ster advertentie