Festival

BLØF over HIER festival: ‘Het voelt als thuiskomen’

foto: Bullet Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF over HIER festival: ‘Het voelt als thuiskomen’

Het kloppend hart van HIER festival én Concert At Sea is BLØF. de heren geven een interview met Carolien Borgers

Het voelt gewoon echt alsof je HIER thuiskomt, aldus bandlid Norman van BLØF. “Het voelt gewoon echt vertrouwd. Mensen komen hier bewust naar toe en dat voelt echt hartverwarmend.” Zanger Paskal voegt daar aan toe dat hij hier ook een enorme vriendengroep heeft rondlopen op het terrein, die het erg naar hun zin heeft.

Festival met dak

Aan enthousiasme geen gebrek bij BLØF, zij moeten nog door tot laat. Dat doen ze niet alleen op HIER Festival, maar ook op Concert At Sea. “Het voelt ook wel alsof we met de hele Concert At Sea-familie HIER is”, vult Bas aan. “Maar dan met een dak boven ons hoofd.”

Live-dvd

“We hadden best lang geen livedingen meer uitgebracht en we waren het er met z’n allen over eens dat Concert At Sea wel heel goed ging. Dus hebben we er voor gekozen om het op dvd uit te brengen.” De band hoeft elkaar niet eens aan te kijken om te weten dat het goed gaat, de verbroedering van de mannen is zo intens. “Zelfs toen we het terug hoorden was het nog zo dusdanig goed dat we het wel uit kunnen brengen”, voegt Peter er aan toe. De nieuwe dvd is vanaf 17 oktober al te koop.

Kijk hier het volledige interview met BLØF

Ster advertentie
Ster advertentie