Nieuws
BNNVARA

Jean Paul wil actie voor Max Verstappen starten: 'Iedereen de vlag uit'

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Jean Paul wil actie voor Max Verstappen starten: 'Iedereen de vlag uit'

Dit weekend is de alles beslissende Grand Prix van Abu Dhabi. Luisteraar Jean Paul roept in Jan-Willem Start Op iedereen op om z'n vlag uit te hangen en daarmee Max Verstappen vanuit Nederland te steunen.

Het is een spannend weekend voor Max Verstappen en zijn fans. De grote ontknoping van de Grand Prix vindt aanstaande zondag plaats in Abu Dhabi, waar Max Verstappen kans maakt om wereldkampioen te worden. Veel NPO Radio 2 luisteraars wachten in spanning af. Zo ook Marjan, die afgelopen donderdag zelfs afreisde naar Abu Dhabi. "Als je ziet hoe Max dit jaar is gegroeid, dat kan gewoon niet meer misgaan", vertelt Marjan. Op weg naar Abu Dhabi kwam ze al goed in de stemming dankzij een creatieve piloot. "Hij deed alles al in de F1-strategie, dus dat was echt superleuk."

De vlag uit om Max te steunen

Marjan zal Max vanaf de oranjetribune keihard aanmoediging, maar ook luisteraar Jean Paul wil de Formule 1-coureur vanuit Nederland goed duidelijk maken dat z'n fans hem steunen. "Mijn idee is eigenlijk om aanstaande zondag, of misschien ook wel morgen, gewoon de vlag uit te hangen. De Nederlandse dan wel de Max Verstappen vlag", legt Jean Paul uit. "Ik denk dat heel Nederland nu meeleeft."

Bekijk hieronder het gesprek met Jean Paul:

Jean Paul wil actie voor Max Verstappen starten: "Iedereen de vlag uit"

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie