Nieuws
BNNVARA

Naaz staat na brutaal appje in het voorprogramma van Lana Del Rey

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz staat na brutaal appje in het voorprogramma van Lana Del Rey

Naaz staat vanavond in het voorprogramma van Lana Del Rey in de Ziggo Dome. Een flinke eer voor de zangeres, die haar plek in de Ziggo Dome dankzij een brutaal appje veiligstelde. Ze vertelt erover bij Jan-Willem Start Op.

Lana Del Rey deed vorige week een verrassende aankondiging: de Video Games-zangeres staat vanavond in de Ziggo Dome. Tickets voor haar eerste Nederlandse optreden sinds 2013 waren in tien minuten al uitverkocht.

Toen Naaz hoorde dat Lana Del Rey naar de Ziggo Dome kwam, heeft ze naar eigen zeggen dezelfde "schijt" gehad als Lana zelf ook heeft en een appje gestuurd naar de manager van de Ziggo Dome.

"Lieve Danny! Ik zie dat Lana Del Rey ff langskomt in jouw paleisje...Ik vind mezelf in NL de perfecte artiest om te openen voor Lana Del Rey... Ik weet dat dit een ongepast berichtje is, maar ik vind het meer dan logisch dat ik het toch maar. Wie weet!"

Zitten en wachten is volgens Naaz niet het juiste: "Je moet zelf ergens achteraan gaan, als je iets wilt." En dat is haar goed gelukt!

Extreem authentiek

"Zonder Lana Del Rey was ik niet de artiest die ik nu ben", vertelt Naaz. Ze is volgens haar altijd extreem authentiek gebleven, ook al was de hele wereld tegen haar. Juist dat heeft ervoor gezorgd dat veel artiesten, die naar Lana Del Rey opkeken, nu aan de top staan.

Naaz staat na brutaal appje vanavond in de Ziggo Dome

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie