Nieuws
AVROTROS

Joy Oladokun en Chris Stapleton scoren NPO Radio 2 TopSong met Sweet Symphony

foto: Sophia Matinazad / ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Joy Oladokun en Chris Stapleton scoren NPO Radio 2 TopSong met Sweet Symphony

Achtvoudig Grammy-winnaar Chris Stapleton slaat op het soulvolle Sweet Symphony de handen ineen met de Nigeriaans-Amerikaanse singer-songwriter Joy Oladokun. Je hoort het nummer aankomende week extra vaak als NPO Radio 2 TopSong!

Chris Stapleton is voor NPO Radio 2-luisteraars inmiddels een bekende naam: de Amerikaanse songwriter wist in het verleden al TopSongs te scoren met nummers als Cold en I Was Wrong. Op Sweet Symphony werkt Stapleton samen met de relatief onbekende Joy Oladokun. De soulvolle single werd door de dj's van NPO Radio 2 uitgeroepen tot de gloednieuwe TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Liefhebben

De soulplaat gaat over het lief hebben van iemand. Zo deelt Oladokun: "Sweet Symphony is een nummer dat ik schreef over de liefde die ik als kind heb mogen ervaren met mijn ouders. Het gaat over de kwetsbaarheid, de angst en de ups en downs die voortkomen uit het houden van iemand. Alles van jezelf laten zien zodat een ander je kan accepteren en vieren, daar gaat het om."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Sweet Symphony of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie