Nieuws
BNNVARA

Hendrik Jan Bökkers peinsde er in eerste instantie niet over om Hou Van Mij te coveren

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Hendrik Jan Bökkers peinsde er in eerste instantie niet over om Hou Van Mij te coveren

Hendrik Jan Bökkers ruilde vanochtend zijn rock repertoire in voor een indrukwekkende cover van Hou Van Mij. Met een Sallands randje zong hij het nummer van de 3JS live in de uitzending van Jan-Willem Start Op.

Dat Hendrik Jan Bökkers een muzikaal toptalent is wisten we al, maar dankzij Beste Zangers weet nu heel Nederland het. "Ik wist in maart 2020 al dat ik mee ging doen, dus ik heb meer dan 1,5 jaar mijn moeten mond houden. Dat vond ik echt heel lastig", vertelt Hendrik Jan in de ochtendshow. Inmiddels weet iedereen van zijn deelname en vallen zijn covers goed in de smaak. "We krijgen reacties van mensen die enorm geraakt zijn door de dingen die wij doen. En dat is heel leuk."

Hou Van Mij

De nummers die de artiesten in Beste Zangers zingen, worden in overleg met het programmateam gekozen. Dat Hendrik Jan Hou Van Mij coverde, was dankzij een suggestie van de crew. "En toen zei ik in eerste instantie ik peins er niet over om deze te doen", lacht Hendrik Jan. Hou Van Mij van de 3JS is namelijk best een lastig nummer om te zingen. Zo zit er een verraderlijke uithaal in. Uiteindelijk liet hij zich overhalen en dat pakte goed uit. "Wat tof is aan deze, is dat het de eerste uitzending was en dat hij direct opgepikt werd."

Bekijk zijn live optreden hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie