Nieuws

Corné Klijn verrast Snelle met TopSong Terugweg

foto: Snelle
  1. Nieuwschevron right
  2. Corné Klijn verrast Snelle met TopSong Terugweg

Snelle's nieuwe single Terugweg is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Corné Klijn verraste de rapper live in de uitzending met het nieuws.

Het zijn mooie tijden voor Snelle: de rapper kondigde deze maand een show aan in De Adelaarshorst in Deventer, die de titel Thuis bij Snelle meekreeg, en verkocht het voetbalstadion vrijwel meteen uit. Inmiddels is er een extra optreden aangekondigd.

"We hebben een jaar geleden de shows in AFAS Live gedaan, drie keer", legt Snelle in Aan De Slag! uit. Bij het zoeken naar een goede volgende stap, besloot de rapper om niét voor Ziggo Dome of Ahoy te gaan, maar kwam hij - via Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers - terecht bij De Adelaarshorst. "M'n vader heeft daar ook gevoetbald, en nu mag ik daar mijn ding doen. Hij was keeper en stond in het zestienmetergebied, en daar staat het podium straks ook."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om het succes van zijn aankomende stadionshows te vieren, besloot Snelle deze week ook maar een nieuwe single uit te brengen: Terugweg. "Het liedje gaat over het gevoel dat je na een dag hard werken in de auto zit en denkt: wat fijn, ik ben klaar. Ik heb even een uurtje voor mezelf in de auto", legt Snelle in Aan De Slag! uit. "Thuis zit m'n geliefde op me te wachten, en we hoeven die avond helemaal niets, hoe lekker is dat?"

Terugweg is door de dj's van NPO Radio 2 verkozen tot de nieuwe TopSong. Tijdens zijn bezoek in Aan De Slag! verraste Corné Klijn de rapper met het nieuws. Bekijk het volledige gesprek hieronder:

Video niet beschikbaar

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Terugweg en andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie