Nieuws
BNNVARA

Jeroen begon zijn radiocarrière als een kalkoen

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen begon zijn radiocarrière als een kalkoen

Jan-Willem en Jeroen leven hun radiodroom nu ze de ochtendshow presenteren, maar zo zijn ze natuurlijk niet begonnen. Op de NPO Radio 2 Instagram vertellen ze je twee sterke verhalen over het begin van hun radiocarrière. Eén klopt en één is complete onzin, maar welke?

Iedere week stellen de ochtendshow-dj's je intuïtie op de proef met twee sterke verhalen. Ze hebben in hun carrière namelijk al veel verhaal meegemaakt die zo uitzonderlijk zijn, dat ze bijna niet waar lijken. Deze week delen ze twee verhalen over het begin van hun radio-avontuur. Check hieronder hoe zij ooit begonnen zijn:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het verhaal dat klopt? Dat is het verhaal van Jeroen. "Ik moest verkleed in een te brak kalkoen pak. Het land door in een autootje", vertelt Jeroen. Terwijl het heel erg sneeuwde trok hij als Jeroen Kalkoen door Nederland heen, op zoek naar luisteraars. "Ik vond het stiekem heel erg leuk. Het maakt mij niet zo heel erg uit als ik voor gek sta. We hebben laatst ook met kerst nog gourmetschotels uitgedeeld, dat was eigenlijk een beetje hetzelfde. Stond ik langs de A12 en kwamen er allemaal mensen langs. Dus ik vond het uiteindelijk wel heel erg leuk. Ik weet niet of ik het nog een keer zou doen, maar ik heb het wel echt gedaan."

Bekijk hieronder het verhaal:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie