Nieuws
BNNVARA

Jan-Willem belde als boze boer in bij Ruud en Jeroen op 3FM

foto: Emma Pot en ANPfoto: Emma Pot en ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem belde als boze boer in bij Ruud en Jeroen op 3FM

Incognito op nationale radio komen. Je zou toch zeggen dat dat voor ochtendshow radio-dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte vrijwel onmogelijk is. Maar niet is minder waar, zo blijkt in een nieuwe aflevering van de NPO Radio 2 Instagram serie vol sterke verhalen.

Deze week vertellen Jan-Willem en Jeroen twee verhalen over incognito inbellen bij collega's. Eén van hen is dat gelukt, maar welk verhaal is waar? Het verhaal van Jan-Willem of Jeroen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat blijkt? Het verhaal van Jan-Willem is waar. "Ik heb een keer ingebeld als boze Groningse boer tijdens de show van Sander, Jeroen en Ruud, Ruuddewild.nl, op 3FM", vertelt Jan-Willem. Terwijl hij in de auto zat voerde hij de act op. Het was de dag dat Tina Turner optrad in Groningen. "ik kan me nog herinneren dat ik, om die mensen van mijn weiland te krijgen, windturbines uit de stal had gehaald en op die mensen had gericht. En terwijl ik dat vertelde hield ik mijn telefoon even uit mijn autoraam. En ging het gesprek weer verder."

Bekijk het hele verhaal hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie